Vanaf 50 euro gratis verzending
Snelle levering
Altijd vers gebrand

Bezorging en Levertijden

Bestellingen vanaf €50,- worden in Nederland GRATIS verzonden.

Voor bestellingen onder de €50,- rekenenen wij €6.95 verzendkosten. Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten €10.95. 

Onze postbezorger DPD bezorgt de pakketten 6 dagen per week (niet op zondag) tussen 09.00 en 21.30 uur. Wanneer je niet thuis bent krijgt je een briefje in de bus. Op het niet-thuis-bericht, dat door de chauffeur voor je is achtergelaten, lees je wat je kunt doen om alsnog je pakket in ontvangst te nemen.

Bezorging België en Duitsland

Het vervoer en de bezorging van uw pakket worden geregeld door DPD en de Belgische/ Duitse Post. Levering vanaf het moment van verzending vindt doorgaans binnen 24 uur plaats. De Belgische Post bezorgt de pakketten 5 dagen per week (niet in het weekend) tussen 09.00 en 21.30 uur, maar veelal in de namiddag of de avond. Wanneer u niet thuis bent wordt het pakket weer meegenomen en wordt op een later tijdstip één of meerdere nieuwe bezorgpogingen gedaan. Ook is het mogelijk dat het pakket bij een buur wordt afgegeven. Wanneer na enkele bezorgpogingen geen aflevering heeft plaatsgevonden gaat het pakket retour afzender.

De bezorgtermijn is van een aantal factoren afhankelijk

- Producten zijn vrijwel altijd op voorraad als het besteld kan worden.
- Is de bestelling betaald? Wilt u de bestelling zo snel mogelijk ontvangen, kies dan voor een directe betaalmethode: iDEAL of Creditcard.
- Het tijdstip van bestellen is ook van belang: bestellingen die na 13.00 uur worden gedaan kunnen niet meer dezelfde dag worden verwerkt.

Wanneer u vragen heeft over uw bestelling, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Afhalen in Groningen

Het is ook mogelijk om uw bestelling af te halen in onze winkel. Zie onze contactpagina voor onze openingstijden en ons adres. Op deze manier kunt u direct zien waar uw koffie vandaan komt en als u mazzel heeft zijn wij ook verse koffie aan het branden.

zoom add-bag pencil arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up bag caret-down caret-left caret-right caret-up check close down left minus plus right search star-half star up icon-whatsapp icon-tiktok