Vanaf 50 euro gratis verzending
Snelle levering
Altijd vers gebrand

De Stadskoffiebranderij

Naast de import en verkoop van traditionele Italiaanse espressobonen, is Sama Stads Koffiebranderij 10 jaar geleden de eerste micro koffiebranderij van Groningen begonnen. Hiermee heeft Sama als eerste de allerbeste en meest speciale ongebrande koffiesoorten uit bijna alle koffie producerende landen naar Groningen gehaald.

Door wekelijks kleine hoeveelheden koffie te branden en direct te verpakken, kunnen wij garanderen dat u altijd vers gebrande koffie in huis haalt. In onze ogen is de versheid van de koffie een belangrijk onderdeel van de kwaliteit van uw espresso, cappuccino of koffie.

In ons assortiment hebben wij zowel single origin koffies als blends. Van de meeste van onze Single origin koffies weten wij uit welke streek, maar vaak ook bij welke boer of welk wasstation de koffie vandaan komt. Heeft u een specifieke vraag over een van onze koffies? Neem dan gerust contact met ons op. Naast single origin koffies hebben wij ook twee blends, namelijk Espresso Green en Bell'Aroma. Espresso Green heeft met zijn 10% robusta net wat meer pit dan onze heerlijk milde Bell'Aroma.

Door het ruime assortiment koffies en onze jarenlange ervaring, hebben wij voor zowel de nostalgische koffiedrinker, de traditionele espresso drinker als ook de moderne 'hipster' koffie connaisseur de perfecte koffie. Bent u op zoek naar een lekkere milde koffie? Probeer dan eens onze Brazil of Bell'Aroma. Houdt u meer van de traditionele Italiaanse espresso? Kies dan voor Espresso Green of een van de Italiaanse blends. Voor de échte koffie gek die wat speciaals zoekt adviseren wij om de Kenia of Ethiopië Sweet Sidamo te proberen.

Hoewel Sama 'pas' 10 jaar zelf koffie brandt, zijn wij al 40 jaar een betrouwbare partner in koffie en apparatuur voor particulieren, horeca en op kantoor. Kom langs en bezoek onze koffiebranderij in het centrum van Groningen. Vergelijk en proef het verschil!


 

zoom add-bag pencil arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up bag caret-down caret-left caret-right caret-up check close down left minus plus right search star-half star up icon-whatsapp icon-tiktok