40 jaar ervaring in onderhoud en reparaties van Koffiemachines!

Onderhoud en reparaties Onderhoud en reparaties 1 resultaten

Onderhoud en reparaties

Al ruim 35 jaar is Sama Stads koffiebranderij dé koffiepartner voor horeca, bedrijven en particulieren in Noord-Nederland. Met traditionele Italiaanse koffiemerken en onze eigen vers gebrande koffies, moderne en traditionele espressomachines én een eigen technische servicedienst, kunnen wij u alles bieden wat u nodig heeft zodat u altijd de perfecte koffie, espresso, cappuccino of een van de vele andere koffiedranken kan serveren. Bij Sama Stads koffiebranderij kunnen wij u dus volledig ontzorgen op het gebied van koffie.

 

Het goed onderhouden van uw koffiemachine voorkomt reparaties op termijn. Voor een volautomatische machine betekent dit regelmatig ontkalken, een waterontharder gebruiken en de reinigingsvoorschriften volgen. Bij de meeste machines wordt dit automatisch aangegeven.  

Bij een espressomachine met filterdragers is het belangrijk om elk jaar de ring en zeef per groep te vervangen en om regelmatig een reinigingsmiddel te gebruiken om de groep te reinigen. Al deze onderhoudsartikelen vindt u hieronder weergegeven. Mocht er overhoopt toch een probleem ontstaan met uw machine dan kunt u altijd contact met ons opnemen en zullen wij u zo goed mogelijk helpen.

 

Tijdens de reparatie periode kunnen wij u in sommige gevallen van een bruikleen machine voorzien, zodat uw medewerkers of gasten van versgemalen koffie kunnen blijven genieten!

 

Heeft u op de zaak een espressomachine en is onderhoud of een reparatie noodzakelijk? Neem dan contact op met Sama Stads Koffiebranderij. U kunt uw machine in onze winkel in Groningen aanbieden voor onderhoud, of een afspraak maken voor het afhalen van uw espressomachine op de zaak.